Image
Image
Image
Image

Mi smo

Fantasia

Za proizvodnju lizalica i bombona potrebna je vještina koju usavšavamo svakim danom. Pratimo trendove na tržištu i uz to koristimo najkvalitenije sirovine te prirodne boje i arome. Ponosimo se našim znanjem i širokom paletom proizvoda. Uz sve to radimo i personalizirane lizalice za naše poslovne klijente i privatne korisnike u Hrvatskoj i svijetu.
Tradicija

Tradicija

Poštivajući stare recepture i način izrade proizvodimo svilene bombone i lizalice Kišobran i Štap, tradicionalne sajamske slastice iz vremena naših djedova i baka.
Kvalitet

Kvalitet

Najkvalitenije sirovine koje koristimo u proizvodnji, provjereni dobavljači i stručnost pri proizvodnji daju izvrsnu kvalitetu gotovog proizvoda za koju garantiramo.
Kreativnost

Kreativnost

Mašta, kreativnost i mnogo vještine pri izradi naših lizalica svakodnevno donose nove šarene i vesele proizvode koje vole djeca i oni malo iskusniji.

Fantastične lizalice u Europi!

Lizalice i bomboni od 2008. godine glavni su proizvodi obiteljskog obrta Fantasia. Iako su lizalice i bomboni oduvijek bili dio asormitana obrta , strastvenom revnošću g. Željka Blaženića da proizvodnju ubrza, modernizira i proizvode plasira na police dućana ,Fantasia lizalice danas postaju vodeći brend za lizalice u Hrvatskoj te prepoznatljiv i priznati brend u Europskim zemljama.

Za proizvodnju visokokvalitetnih konditorskih proizvoda , uz strogo pridrzavanje standarda kvalitete, zaslužna je gđa. Štefica Blaženić koja se ne da van iz pogona, iako je kći Matea u vrlo kratkom roku svladala sve procese izrade i proizvodnje. Uz sestru Nicole i brata Simona sa timom obučenih i vještih djelatanika proizvodnja svakodnevno na nova tržišta plasira lizalice i bombone.

Proizvodnja lizalica zasniva se na ručnom radu, za izbjeljivanje šećerne mase ne koristimo štetne kemikalije već se služimo metodom izvlačenja koji lizalicama daje tradicionalnu teksuru, za bojanje šara koristimo prirodne boje. Postupak izrade, higijena, i vještina djelatnika, osiguravaju da su Fantasia lizalice Vaš najbolji odabir. Lizalice fantasia proizvode se u klimatiziranom pogonu te se posebna pažnja posvećuje kvaliteti i kontroli proizvoda.

Ručno izrađene lizalice visoke tehnološke razine spremne su za daljnja tržišta. Naši proizvodni kapaciteti su veliki te konstantno tražimo nova tržišta. Nastupima na inozemnim sajmovima to postižemo. Stalno unapređujemo proizvodnju i usavršavavamo proizvode. Radimo i na proširenju asortimana te svake godine izbacimo jedan novi proizvod.
Image
Trud i uspješnost obrta Fantasia sa tako rijetkim zanimanjem u Hrvatskoj prepoznalo je i Ministrastvo gospodarstva te je obrt Fantasia u 2019. godini dobio bespovratnu potporu za nastup na inozemnom sajmu gdje je obrt dolično predstavio svoje proizvode te je svoje proizvode u višestruko većoj vrijednosti u prvih 10 mjeseci prodao na tržište Norveške, Grčke, Poljske, Italije,Belgije,Litve i Nizozemske. Odprije je svoje proizvode plasirao u zemlje regije te u Kazahstan, Njemačku,Mađarsku i Češku.